Geam Termopan

GeamTermopan

Avem pentru tine mai multe tipuri de sticla care pot fi folosite pentru pachetul de geam termopan. In mod sigur, pentru fiecare proiect, se pot folosi tipuri diferite de sticla. Te ajutam sa alegi tipul de sticla care se potriveste proiectului tau.

Poti alege dintre sticla LowE, Float, 4 Seasons (4 anotimpuri), laminata, securizata, ornamentala, reflexiva, sablata, satinata, vitralii. Mai jos iti explicam ca inseamna anumite tipuri de geam termopan.

Sticla Low-E

Sticla termopan LowE (Low Emisivity – cu emisivitate scazuta) se obtine din sticla transparenta pe fata careia se aplica un strat metalic sau de oxizi metalici. Proprietatea esentiala a acestui tip de sticla este ca redirijeaza spre interior radiatia termica. Se foloseste de obicei pe fata 2 sau 3 a termopanului. Ofera proprietati de izolare net superioare sticlei float.

geam termopan
geam termopan

Geam Termopan – Izolare Termica

Izolarea termica se obtine prin sigilarea a doua foi de geam separate de o bagheta din aluminiu de diferite grosimi. Bagheta de aluminiu este prevazuta cu mici performatii catre interior continand silicagel. Silicagelul absoarbe umiditatea la o capacita mare. Cele doua etape ale sigilarii se fac prin sigilarea cu Butil a primei foi de geamuri termopane de bagheta. Sigilarea cu Tiokol care etanseaza perfect cele doua foi de geam termopan avand o mare rezistenta in timp.

Geamul TermoIzolant poate contine intre cele doua foi de geam termopan gaz Argon. Argonul  imbunatateste considerabil coeficientul termic si piederiile de energie care se pot produce in mod normal intre cele doua foi de geam termopan.

Izolare fonica

Geamul Termopan are nivel ridicat de protectie fonica actioneaza ca o bariera pentru sunet si inlatura efectele nocive ale zgomotelor urbane atat de deranjante, in special in blocurile sau casele situate langa strazi cu tafic intens.

Siguranta

Pentru un plus de securitate la ferestrele dumneavoastra, puteti opta pentru un geam anti-efractie.Acesta este realizat prin asocierea a doua sau mai multe foi de geam termopan unite prin unul sau mai multe filme din plastic. La momentul spargerii sau impactului, aceste filme retin fragmentele de sticla,astfel geamul termopan protejandu-va locuinta in cazul patrunderii unor intrusi sau va fereste in cazul in care aceasta este sparta accidental sa nu va raniti.

10 motive pentru care trebuie sa achizitionezi geamurile sau ferestrele din termopan cu tamplarie PVC din magazinul nostru

La fel cum sugereaza si numele, aceste ferestre cu geam cu tamplarie pvc sunt realizate din doua straturi de sticla.

Cele doua panouri sunt separate de un spatiu care poate fi fie umplut cu un gaz inert, fie poate fi lasat sub forma de vid.

In timp ce geamurile duble au fost dezvoltate in principal pentru a oferi o izolare mai buna pentru case, are mult mai multe de oferit.

Astazi ne vom uita la diferitele beneficii pe care le ofera aceste produse si de ce aceste usi si ferestre ar trebui sa aiba geamul din termopan cu tamplarie pvc. De asemenea, afla de ce trebuie sa achizitionezi din magazinul nostru.

1. Izolare mai buna cu aceste ferestre pvc din magazinul nostru

Asa cum am spus mai devreme, geamurile duble au fost dezvoltate pentru a oferi o izolare mai buna decat geamurile traditionale.

Aceste ferestre cu geam dcu tamplarie pvc ofera o bariera mai buna si, prin urmare, reduc cantitatea de transfer de caldura din casa la aerul rece exterior.

In acest fel, casa dvs. este mai bine plasata pentru a retine caldura obtinuta de la soare in timpul zilei. In lunile fierbinti de vara, astfel de ferestre pastreaza caldura extrema afara.

Izolatia mai buna oferita de geamurile termopan va asigura ca va puteti bucura acum de ierni mai calde si veri mai reci.

2. Reducerea zgomotului cu ferestre pvc din magazinul nostru

Ati locuit vreodata intr-o casa in care aceste ferestre pareau sa lase sa intre chiar si cel mai mic zgomot? Ei bine, cu geam termopan nu va trebui sa va faceti griji cu privire la zgomot.

Ofera o izolare mai buna impotriva zgomotului comparativ cu geamurile simple. Sunt minunate mai ales daca locuiti intr-un cartier zgomotos sau langa un aeroport.

Cu geam termopan, camera dvs. se va bucura un mediu linistit si linistit, departe de lumea agitata si aglomerata de afara.

In acelasi mod, aceste ferestre pastreaza orice zgomot provenit din camera ta in interior. Acest lucru va mentine conversatiile in locuinta. De asemenea, puteti pune muzica confortabil si va puteti bucura fara a va deranja vecinii.

3. Securitate sporita cu ferestre cu tamplarie pvc din magazinul nostru

Fereastra cu geam din termopan sunt mult mai greu de spart in comparatie cu o fereastra simpla. De asemenea, este foarte dificil sa-i fortezi sa se deschida din exterior.

Astfel ca hotii o sa intre mai greu in locuinta ta. De asemenea, puteti creste nivelul de securitate alegand sticla laminata sau intarita.

Instalarea acestor ferestre va permite sa fiti linistit, stiind ca nimeni nu va poate patrunde usor in camera.

4. Facturi de energie reduse datorita produselor din magazinul nostru

Magazinul nostru online cu produse cu o astfel de tamplarie permit casei dvs. sa retina cea mai mare parte a caldurii pe care o castiga de la soare in timpul zilei.

Izolatia sporita inseamna, de asemenea, ca trebuie sa porniti caldura mult mai rar in lunile de iarna.

In lunile fierbinti de vara, locuinta mai racoroasa inseamna ca nu trebuie sa folositi aparatul de aer conditionat foarte des. Astfel ca vei plati costuri mai mici la facturile de energie.

geam termopan

geam termopan

5. Valoarea marita a proprietatii pe numarul de camere cu geam termopan

Dupa cum puteti vedea, instalarea geamurilor duble face ca locuinta dvs. sa fie mai buna si mai confortabila pentru a locui.

Astfel, in functie de culoare (alb, maro), acele camere sunt mai atractive pentru potentialii cumparatori in comparatie cu o camera cu ferestre cu geam termopan unice.

Daca descoperiti ca vreodata aveti nevoie sa va vindeti locuinta, atunci puteti fi siguri ca veti obtine o oferta mai buna decat ati avea cu vitrajul unic.

Magazinul nostru online cu produse cu o astfel de tamplarie va pune la dispozitie si ferestre si usi din acest material.

6. Daune interne reduse datorita produselor de calitate din magazinul nostru

Dupa cum probabil ati observat, lucrurile dvs., in special cele apropiate de ferestre si usi, sunt afectate de lumina soarelui.

Razele UV din lumina soarelui cauzeaza incet deteriorarea mobilierului, a decorului si chiar a covoarelor.

Geamurile duble ofera reducerea cantitatii de radiatii UV care patrund in locuinta. Izolatia oferita de geamurile duble asigura faptul ca decorul interior si mobilierul dvs. nu vor suferi la fel de mult daune cauzate de fluctuatiile mari de temperatura.

Puteti creste nivelul de protectie impotriva luminii UV prin adaugarea unui film UV pentru ferestre.

Magazinul nostru online cu produse cu o astfel de tamplarie va pune la dispozitie si ferestre si usi din acest material.

7. Produsele ecologice din magazinul nostru

Secolul trecut a cunoscut o crestere si o dezvoltare incredibile pe planeta.

Aceasta dezvoltare a fost in mare parte alimentata de combustibili fosili si efectul lor asupra mediului a fost profund.

Este foarte important sa gasim modalitati de a reduce impactul nostru asupra mediului.

Astfel de produse din magazinul nostru online reduc consumul de energie si, prin urmare, sunt mult mai bune pentru mediu.

Magazinul nostru online cu produse cu o astfel de tamplarie va pune la dispozitie si ferestre si usi din acest material.

8. Putina condensare

Te uiti uneori la fereastra si vezi picaturi de apa?

Aceste picaturi pe geam termopan apar deoarece ferestrele sunt mai reci decat aerul din locuinta.

Temperatura geamului interior este mai apropiata de temperatura aerului din interiorul casei, evitand astfel condensul.

Desi s-ar putea sa nu para atat de grav, condensul are consecinte de anvergura la geam termopan. Picaturile de apa pot duce la mucegai, mucegai pe geam termopan care poate provoca probleme de sanatate.

Umiditatea poate provoca, de asemenea, putrezirea cadrelor ferestrelor din lemn. Astfel de ferestre din lemn nu sunt o varianta prea buna.

Nivelurile reduse de condens contribuie la evitarea intretinerii si reparatiilor costisitoare cauzate de deteriorarea apei.

9. Intretinerea usoara a produselor din magazinul nostru

Multi oameni presupun ca termopanul duce la dificultati in curatarea si intretinerea geamurilor. Cu toate acestea, aceasta este doar o conceptie gresita.

Asigurati-va ca va curatati geamurile in mod regulat, deoarece acumularea de praf poate provoca decolorare.

Stergeti condensul pentru a evita putrezirea cadrelor ferestrelor si a evita mijloacele de curatare abrazive.

Faceti acest lucru important si puteti fi siguri ca ferestrele cu geam termopan va vor servi mult timp.

Astazi, producatorii isi echipeaza produsele cu o tehnologie usor de curatat, care nu numai ca o face usor de curatat, ci si descompune murdaria. In acest fel poti fi mereu mandru de ferestrele tale curate si stralucitoare.

10. Estetica produselor din magazinul nostru

Alegerea unor astfel de produse este o modalitate excelenta de a spori atractivitatea casei.

Astazi, toate profilele arhitecturale pot fi echipate cu geam termopan fara a compromite aspectul original al casei.

Daca apelati la experti in acest domeniu, montarea va fi facuta perfecta pentru acele camere din locuinta ta.

Dupa cum puteti vedea, beneficiile geamurilor duble sunt imense.

Nu numai ca locuinta dvs. beneficiaza de o izolatie excelenta, ceea ce o face confortabila pe tot parcursul anului, dar beneficiati de o izolare fonica mai buna, de securitate si de daune reduse cauzate de razele UV si caldura la geam termopan.

In acelasi timp, puteti ramane usor stiind ca va reduceti amprenta de carbon si, prin urmare, contribuiti la eforturile mondiale de conservare a mediului.

Desi poate fi un pic scump in comparatie cu cele simple, se plateste pentru sine in ceea ce priveste facturile reduse de energie si valoarea pe care o creste pentru locuinta ta. Contactati-ne astazi pentru un serviciu de inalta calitate si pentru cele mai bune preturi la geam termopan.

Pe pagina noastra online ai posibilitatea sa alegi dintr-o varietate de produse calitative si de durata.

Cauta in magazin ce se potriveste cel mai bine cu design-ul general al interiorului si alege un pret care sa se potriveasca cel mai bine cu bugetul tau.

Site-ul online are variante disponibile si cu deschidere la stanga sau la dreapta, in functie de cum doresti sa se deschida un geam termopan. De asemenea, acestea pot fi personalizate dupa bunul plac.

Oamenii din societatea noastra au o deschidere mai mare catre tot ce semnifica modern, catre usi si ferestre rezistente, realizate din termopan, catre produse favorite de calitate, de durata.

Intra pe pagina noastra online si beneficiaza de servicii de calitate.

Oferim si servicii de montare geam termopan, pentru a ne asigura ca vei avea parte de cea mai buna colaborare.

Trimite-ne orice informații sunt necesare pentru usi si ferestre, precum dimensiunile, culoarea, materialul, iar noi ne vom ocupa imediat de tot.
La un pret accesibil, ai tot ce-ti doresti din categoria produselor din termopan (usi, ferestre). Magazinul nostru a aparut din pasiunea pentru lucrurile facute cu drag si cu dedicare.
Pentru mai multe informații, ai putea sa ne contactezi pe site-ul online la numarul de telefon: +40 725 70 70 70 sau la adresa de mail: office@termopane-salamander.ro