Jaluzele Orizontale

Jaluzele

jaluzele

jaluzele

Jaluzele Orizontale sunt sisteme moderne de umbrire care se monteaza la ferestre pe interior. Sunt realizate din lamele de aluminiu. Lamelele au modele si culori variate si pot fi trase total sau partial. Sunt compuse dintr-un profil superior si unul inferior realizat din tabla zincata, din lamele de aluminiu cu dimensiunea de 25 mm dispuse orizontal si dintr-un sistem de actionare cu lantisor. In cazul jaluzelelor orizontale poti alege dintr-o gama foarte variata de modele, pe cel ideal pentru casa ta. Asigura umbrirea totala sau partiala a camerelor si, in aceeasi masura, au capacitatea de a bloca vizibilitatea total sau partial. Le poti curata rapid si usor, cu un pamatuf pentru praf si o laveta umeda.

Jaluzele orizontale sunt indicate pentru ferestrele de dimensiuni mici si medii. Aceste produse au o capacitate superba de a controla lumina si vizibilitatea dintr-o incapere. Usurinta in utilizare fac din jaluzelele orizontale un element functional si decorativ de nelipsit in locuinte si birouri. Vopseaua lacuita este foarte durabila si nu se decoloreaza in timp, iar mecanismele de actionare din materiale de buna calitate asigura o functionare ireprosabila timp de ani de zile.

Jaluzele Verticale

Jaluzele

jaluzele

jaluzele

Jaluzele Verticale pentru  ferestre si  usi se monteaza la interior si sunt realizate din lamele textile verticale. Sunt foarte elegante si au o actionare simpla, cu lantisor. Asigura umbra si racoare naturala.

Sunt realizate din lamele textile dispuse vertical cu latimi de 89 mm sau de 127 mm. Pentru aceste produse iti punem la dispozitie o gama foarte variata de modele si culori din care le poti alege pe cele pe care le preferi.

Sunt foarte practice, intrucat asigura racoarea naturala chiar si in cele mai caniculare zile. De asemenea, permit reglarea luminozitatii pana la nivelul convenit, pentru confortul optim din orice moment al zilei.

Se pot deschide in functie de preferintele tale: standard (in aceeasi parte cu snurul), incrucisat (in partea opusa snurului), cortina (pe mijloc) sau lateral (in parti). Se monteaza la ferestre sau la usi, pe perete sau tavan. Se actioneaza cu snur cu bile (folosit pentru baleierea lamelelor textile) si cu snur simplu (folosit pentru plierea lamelelor textile).

Jaluzelele verticale produse de societatea noastra sunt de o calitate superioara, aceasta fiind data de garnisa din aluminiu ajutata de axul sau interior, fabricat tot din aluminiu si echipata cu componente de cea mai buna calitate.

Jaluzelele verticale se pot monta pe planseurile si tavanele incaperilor cu ajutorul clipsurilor de prindere cu care este echipata garnisa, iar pentru prinderea pe grinzi , stalpi si pereti , jaluzelele verticale vor fi echipate cu console de prindere.

Gama variata de modele si culori a paletarului nostru de jaluzele verticale a fost selectata pentru a satisface cerintele clientilor nostri.

Rolete Textile

Varianta cea mai populara in solutiile de umbrire este reprezentata de rulourile interioare. Datorita caracteristicilor deosebite se poate incadra cu usurinta in orice decor. Spatiul ocupat este unul extraordinar de mic si pot fi utilizate fie ca doriti sa diminuati puterea solara sau pentru a crea intimitate. Se pot produce intr-o diversitate larga de culori, texturi si variante.

O noua gama de rolete si-a facut loc pe piata din Europa si Romania, ne referim la roletele zebra sau day and night. Daca pana acum principalul inconvenient al variantei de umbrire pomenita, era reprezentat de faptul ca nu se putea regla nivelul de lumina care patrunde intr-o incapare, acum avem solutii si pentru cel mai exigente cerinte.

Rolete textile sau rulouri textile sunt produse pentru protectie solara si/sau decor ce se pot folosi in casa, apartament sau birou. Prin diversele combinatii de culori si materiale ne permite sa ne jucam cu lumina si culoarea acesteia oferind personalitate si confort spatiului interior.

Roletele textile sunt folsite pentru reglarea cantitatii de lumina care patrunde in spatiul interior prin fereastra. Prin Mecanismul de actionare al Roletei textile, care permite oprirea acesteia in orice pozitie, ajustam cantitatea de lumina care patrunde in interior. Roletele au si un rol important in decorul camerei sau biroului atat ca design interior cat si din punct de vedere al culorilor. Punem la dispozitie o paleta larga de culori astfel incat putem satisface toate gusturile.

Exista mai multe tipuri de rolete in functie de aspect si functionalitate:

  • Rolete Day & Night
  • Rolete textile casetate cu ghidaj
  • Rolete textile simple
  • Rolete textile Velux

Roletele textile simple sunt denumite si rulouri textile si sunt cea mai ieftina varianta de rolete textile avand tesatura textila infasurata pe un ax rotativ actionat printr-un mecanism cu lant.

In functie de dimensiuni roletele pot fi rolete mini sau rolete clasic Materialele si culorile sunt variante si fiecare client alege varianta apropiata de gustul sau.

Rolete textile Day & Night au un sistem pe care ruleaza materialul textil dublat alternand fasiile de material transparent cu fasiile de material opac. Putem folosi roleta day & night fie sa avem opacitate totala – reducem la maxim lumina naturala care patrunde in incapere – fie sa avem mai multa lumina naturala prin desfasurarea celor doua fasii se va putea regla cantitatea de lumina suprapunand diferit sectiunile transparente si opace de pe cele doua parti de material textil al roletei.

Rolete textile casetate sau Rolete textile cu caseta si ghidaj pornesc de la roleta sipla dar au caseta in care se strange materialul textil si un sistem de ghidaj care ii confera un aspect superior din punct de vedere al designului interior.

Designul este imbunatatit deoarece roleta cu caseta si ghidaj este integrata in tamplaria de termopan si are aceasi culoare cu acesta. Deasemenea pe parcursul utilizarii materialul textil al roletei este mai protejat, atat de razele soarelui cat si de praf, atunci cand este stransa pentru ca sta roluit in caseta.

Toate produsele pe care le producem sunt realizate la comanda.