Glafuri de Interior si exterior

Glafuri Termopane Salamander

Glafuri Termopane

Glafuri Termopane Salamander

Glaful interior din PVC este confecționat din policlorura de vinil de duritate sporita si este acoperit cu o folie de inalta calitate, foarte rezistenta la zgarieturi si cu aspect deosebit. Glafurile de interior din PVC au un profil cu camere interioare care le asigura rezistența la flambare. Sunt cele mai folosite glafuri interioare de pe piaț datorita calitaților tehnice si estetice deosebite, dar și datorită montarii si întreținerii usoare.

Glafurile pentru interior sunt glafuri din PVC albe sau decor Renolit.

Glafuri termopane salamander de interior cu decor Renolit sunt acoperite cu folie de Renolit si prezinta rezistenta la impact si zgarieturi. Procedeul de adaugare a foliei se numeste caserare.

Glafurile din PVC de interior sunt deosebit de durabile, fiind realizate din PVC, placa avand o structura celulara ce ii confera o mare rezistenta.
Calitatea deosebita a suprafetei face ca acesta sa isi pastreze aspectul initial o perioada foarte lunga, in conditii de utilizare intensive.

Glafuri termopane salamander de exterior sunt din aluminiu si pot fi albe, maro sau in orice culoare RAL.

Glafurile de interior din PVC sunt perfecte pentru montarea pe partea interioară a tamplăriei termoizolante din orice construcție, de la case și apartamente pana la blocuri de locuințe, construcții industriale sau cladiri de birouri.

Montarea de glafuri poate schimba intreaga atmosfera a locuintei si imbunatesc finisajele ferestrei. Fiind aplicabile la interior sau la exterior, acestea transforma spatiul inferior al ferestrei numit glaf sau pervaz intr-unul util. De asemenea, glafurile protejeaza pervazul ferestrei si ii cresc durata de viata.

Prevazut cu folie de protecție împotriva zgarieturilor, glaful PVC interior poate fi manipulat în timpul transportului și montajului fara riscul de a-i compromite calitațile tehnice si estetice. Folia de protecție se poate inlatura dupa montare. Folia de protecție se poate inlatura dupa montare.

Glafuri termopane

Compania noastra va ofera cea mai diversificata gama de glafuri termopane de interior si exterior pentru ferestre. La noi gasiti glafuri din PVC, glafuri din aluminiu si accesorii complete pentru montajul acestora.

Glafurile pentru ferestre au atat un rol estetic, definitivand practic fereasta, cat si rol functional, de protectie a peretelui.

Glafuri termopane de interior din PVC sunt disponibile in diferite nuante de imitatie lemn, sau albe.

  • – latimi standard: 200, 250, 300, 400 mm;
  • – sunt prevazute cu capace laterale.

Glafuri termopane de exterior din aluminiu

  • – vopsite in camp electrostatic, maro (RAL 8014) sau alb
  • – realizate din placi de aluminiu inclinate din constructie la un unghi de 15 grade pentru drenarea apei.

Glafurile din aluminiu se instalează exclusiv la exteriorul ferestrelor. Nu este recomandat instalarea lor la interior. Pot fi de diferite dimensiuni ca și lățime alegându-se în funcție de grosimea zidului. Se fixează cu suruburi autofiletante exclusiv pe profilui solbanc si nu pe tamplarie. Sunt complete de capace de mascare la capete. Utilitatea lor este protejarea părții inferioare a zidului și ferirea de infiltrației apei atunci când ploua. Un lucru important este ca acestea sa fie vopsite în camp electrostatic. La instalarea glafurilor din aluminiu pentru exterior se vor monta cu o pantă de 15* către exterior. Nu recomandăm instalarea glafurilor din tabla galvanizata atunci când aceasta este foarte subțire.

Glafuri termopane de aluminiu pentru ferestre au un rol decorativ si de eficientizare a ansamblului termoizolant. Produsul protejeaza zidaria si fatada din zona ferestrei impotriva intemperiilor. Este realizat din aluminiu. Glafuri termopane se monteaza rapid, prin lipire cu produse specifice. Datorita structurii lor, acestea sunt usor de curatat si de intretinut, dar si rezistente la zgarieturi.

Un glaf rezistent si corect montat te va feri de orice neplacere legata de infiltrarea umezelii si a impuritatilor la contactul ferestrei cu peretele. Oricat de calitativa ar fi o fereastra, fara un glaf pe masura, nu va proteja corect interiorul casei tale. De altfel, glafuri termopane de exterioar si interior te scapa de necesitatea unor reparatii ulterioare, adaugand totodata si un design estetic ferestrelor, in masura in care te concentrezi si pe aspectul acestora.