Plase insecte

Plase insecte din aluminiu pentru termopane Salamander produse de firma noastra asigura o protectie deosebita impotriva insectelor. Plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si mediul inconjurator si au scopul de a opri patrunderea insectelor in locuinta.
Sunt un accesoriu important pentru fiecare fereastra termopane rehau si mai mult, plasele de insecte reprezinta o necesitate pentru a avea nopti linistite.

Plasele de tantari pentru termopane Salamander pot fi pe balamale  ( deschidere normala ) sau tip rulou (deschidere de sus in jos).

Indiferent de zona in care locuiesti in Bucuresti sau in judetul Ilfov, cu siguranta odata cu venirea sezonului cald an de an ai de-a face cu insectele care iti intra in casa si care sunt foarte deranjate, iar daca vorbim despre tantari acestia pot fi chiar periculosi prin transmiterea unor boli grave.

Principalele caracteristici ale plaselor impotriva insectelor se refera la faptul ca acestea te protejeaza atunci cand esti in interiorul locuintei de orice daunatori care sunt prezenti in exterior, contribuie la pastrarea unei locuinte mai curate si mai ordonate, contribuie la impiedicarea aparitiei unor boli infectioase mai grave sau mai putin grave, si nu in ultimul rand, plasele impotriva insectelor pot fi folosite foarte usor si de catre copii sau de catre varstnici.

In oferta noastra poti gasi o gama diversificata de plase insecte astfel incat fiecare client sa beneficieze de acele plase care sa se potriveasca cu ferestrele si usile de termopan pe care le are montate. Intreaga gama de plase insecte din oferta noastra este realizata din materiale de cea mai buna calitate si ofera o rezistenta indelungata. Astfel, in oferta noastra poti gasi plase impotriva insectelor pe balamale, acestea oferind si un acces foarte facil atunci cand vrei sa deschizi ferestrele sau usa balconului.

Un alt model de plase impotriva insectelor este modelul de plase rulou, acestea rulandu-se foarte usor si fiind aproape insesizabile din exterior. In cadrul acestor plase insecte de tip rulou orice client poate alege intre modelul pe verticala si modelul pe orizontala. Ajungem la un al treilea model de plase impotriva insectelor pe care il poti gasi in oferta si anume plasele de tip plisee, acest model oferind posibilitatea de glisare a plasei in sus, in jos, central, in lateral, dar si in ambele sensuri.

Pentru a oferi clientilor nostri intreaga gama de produse comercializam toate tipurile de plase insecte mentionate mai sus. Prin urmare, in functie de preferinte, de tipul de ferestre si usi de termopan pe care le ai montate in locuinta ta, dar si in functie de aspectul pe care doresti sa il ofere aceste plase impotriva insectelor, poti alege oricand din oferta firmei noastre plase pe balamale, plase de tip rulou sau plase de tip plisee. Orice model de astfel de plase impotriva insectelor ai alege, trebuie sa stii ca vei beneficia de cea mai buna calitate si de cele mai avantajoase preturi de pe piata de astfel de produse.

Sistemul de plase insecte clasic de protectie impotriva insectelor pentru usi si ferestre.  Cu o structura clasica, simpla si design eleganta, potrivit atat la ferestre, cat si la usi. Avand o structura simpla, acestea se pot monta si demonta de cate ori este nevoie. Recomandam sa fie indepartate pe timpul iernii, pentru a le proteja de intemperii si pentru a le asigura o durata de exploatare indelungata.

Sistemul de plasa insecte tip rulou este una dintre cele mai fiabile variante de plase acestea fiind casetate. Aceasta va protejeaza de factorii exteriori iar montarea si actionarea lor nu necesita mult spatiu. Caseta, ghidajele si lamela de actionare fiind extrudate din aluminiu si plasa insecte din fibra de sticla, ceea ce  confera produsului o durata de viata mare. Posibilitatea de a va configura pe comanda orice culoare din gama ral.

AVANTAJE:

  • Plasele de insecte va protejeaza in interior de tot felul de daunatori.
  • Plasele de insecte va vor face casa sa arate eleganta si ordonata.
  • Plasele de insecte pot fi utilizate cu usurinta de catre copii si varstnici.