USI DE GARAJ SECTIONALE

usi de garaj

usi de garaj

Usi de garaj sunt realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

Panourile usilor de garaj sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii. Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor. Usile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie in culoarea alb trafic RAL 9002, dar si, suplimentar in culori preferentiale.

Usile de garaj au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt impartite in mod egal. Astfel, imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care usa de garaj este inchisa.

Usi De Garaj

Usi de garaj - Panouri model Single

Usi de garaj modelul SINGLE este realizat din panouri orizontale, fiecare avand cate 2 lamele de aceeasi inaltime, cu o forma perfecta si un aspect armonios. Panoul tip sandwich, model SINGLE, este realizat din otel, izolat termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm.

usi garaj1

Usi De Garaj

Usi de garaj - Panouri model Multi

Usi de garaj modelul MULTI este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, fiecare avand cate 4-5 lamele de aceeasi inaltime, impartite in mod egal. In momentul in care usa de garaj este inchisa, imbinarile dintre panouri devin practic invizibile.

usi garaj4

Usi De Garaj

Usi de garaj - Panouri model FLAT

Usi de garaj – Modelul FLAT este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm. Modelul FLAT poate fi personalizat la cerere si conform dorintelor fiecarui client, in proportie de 100% cu imagini FotoTapet. Astfel veti avea o usa de garaj unicat !

usi garaj14

Usi De Garaj

Usi de garaj - Panouri model BLOCKS

Usi de garaj – Modelul BLOCKS este realizat din panouri orizontale tip sandwich, din otel, izolate termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm. Casetarea in dreptunghiuri egale, incastrate, face ca usa de garaj cu panouri BLOCKS sa se potrivesca foarte bine caselor cu o arhitectura clasica si eleganta.

usi garaj15

Usi de garaj cu aplicatii inox

Acum va puteti personaliza usa de garaj, astfel incat sa completati designul special al casei dumneavoastra. Va recomandam sa optati pentru aplicatii de inox si va punem la dispozitie o gama ampla de forme si modele. Daca doriti sa pastrati aceeasi geometrie pentru aplicatiile de inoxin cazul in care aveti o usa alaturata de garaj sau chiar pentru usa de intrare in vila, puteti alege, la comanda, oricare dintre variantele prezentate mai jos.

usi garaj9

Usi de garaj si panouri vitrate

Rotunda, patrata sau dreptunghiulara, fereastra poate personaliza modul in care va arata usa dumneavoastra de garaj. Daca aveti nevoie de mai multa lumina, atunci optati pentru un panou vitrat. Am completat gama cu ferestre cu rama din inox. Pentru un plus de design si utilitate, va recomandam sa va personalizati usa dumneavoastra de garaj alegand acum una dintre variantele de ferestre.

Fie ca optati pentru ferestre cu rama neagra de PVC sau pentru noile modele cu rama de inox, disponibile acum in oferta noastra, puteti alege oricare dintre formele existente: rotunde, patrate sau dreptunghiulare. Ferestrele sunt recomandate pentru a personaliza intr-un mod unicat design-ul final al usii de garaj pe care o doriti.

Daca vrei cain garaj sa patrunda mai multa lumina, poti alege varianta de usa sectionala cu panou vitrat. Panoul vitrat este sectionat in functie de dimensiunea usii. Se pot face panouri vitrate in orice culoare disponibila RAL, inclusivin imitatie de lemn. Panoul vitrat are camere de ranforsare separate pentru prinderea balamalelor intermediare si a suportilor pentru role.

Cu o grosime a tablei de 2.5 mm, panoul vitrat are o calitate deosebita, fiind cel mai bun produs de acest gen de pe piata!

usi de garaj

Usa pietonala cu prag

Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale. Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport.

In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. va oferim usi pietonale cu profile vopsite, acum la pretul standard! Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusiv imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu usa sectionala de garaj. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare!

Unica in Romania, noua usa de acces pietonal anti-efractie nu este doar o solutie functionala pentru traficul de persoane, ci si un sistem eficient pentru protejarea spatiului dumneavoastra!

usi de garaj

Satisfacem nevoile clientilor care cauta cea mai buna calitate, cele mai bune usi de garaj, gama variata de modele sau design personalizat si oferte de pret rezonabile. Usi de garaj se pot realiza la comanda, in orice dimeniune, si accesoriza in functie de preferinte.

Ai posibiliatea sa utilizezi la maxim spatiul din fata si din interiorul garajului, fara probleme. Oferta cuprinde usi garaj sectionale si tip rulou, manuale sau automate (electrice) cu telecomanda, dotate cu usi pietonale si ferestre sau panouri vitrate. Usi de garaj pentru garaje cu drumuri de acces mai scurte sau probleme de spatiu interne.

Pentru ca usi de garaj sa completeze detaliile arhitecturale ale casei, sunt disponibile mai multe tipuri de panouri. Pentru o armonizare perfecta, se pot realiza si usi laterale de intrare in imobil din aceleasi materiale din care este realizata usa.

Ușile de garaj oferă o functionare practică și liniștită, fără probleme, asigurată de o bună automatizare cu mecanisme de mișcare de la producători recunoscuți. Acesta ne dă siguranța de funcționare ușoară și fără probleme la utilizare care permite conectarea în orice sistem de “casa inteligentă” și sistem de alarmă.

Folosim role cu rulmenti pentru o culisare silențioasă. De asemenea am minimizat numărul de conexiuni de pe ghidajele. Cu aceste soluții, funcționarea ușii este lină și rapidă. Fiecare ușă produsă, indiferent de mărime, poate fi ușor de deschis cu o singură mână, fără utilizarea forței. Acest lucru se face posibil cu ajutorul a două arcuri de torsiune, asigurând ușei un echilibru optim.