Program

Luni – Vineri:

09:00 – 18:00

Sambata, Duminica:

Inchis

SC Window Solution SRL
RO 26613750
J40/2335/2010

Drumul Taberei 82, Bucuresti, 061403, Romania

  Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal. Pentru mai multe detalii vezi politica de confidentialitate!*

  Termopane Salamander Bucuresti

  Compania noastra producatoare de geamuri termopanr isi mentine pozitia in companiile de top din Bucuresti. Prin investitii in tehnologii noi si pregatirea continua a personalului calificat reusim sa livram cel mai bun raport calitate pret intr-o industrie foarte competitiva.  Sistemele de termopane salamander produse in fabrica noastra au devenit un produs in care am integrat beneficiile si avantajele unei ferestre termopan intr-un produs de inalta calitate pentru confortul si singuranta casei Dumneavoastra.

  Sistemele de geamuri termopan si termopane Salamander produse nu ies in evidenta doar prin calitatea cu care sunt executate dar si prin design deosebit si eficenta coeficentului de izolare termica si fonica.

  Pentru a vă oferi un confort termic,acustic și o singurantă sporită căminului Dumnveavoastra prin producerea și montajului de termopane salamander folosind o tehnologie avansată de producție și un standard de management al calităti ridicat astfel termopanele salamander oferite de Window Solution vin echipate în standard cu micro-ventilație, sistem anti-acționare gresită și sitemul de anti-efracție datorită sistemului de feronerie marca ROTO folosit pentru producerea ferestrelor termopan.

  Termopane Salamander Bucuresti

  Care sunt avantajele acestor termopane ? In primul rand diferentele de temperatura, iarna geamurile nu vor lasa frigul sa intre in casa, iar vara nu vor lasa caldura sa patrunda in casa dumneavoastra. Un alt avantaj este protectia fonica, acesta reduce zgomotul, daca locuiti intr-o zona agloomerata, cu foarte mult zgomot, geamurile de termopan sunt ideale. De asemenea condensul si mucegaiul vor disparea din casa dumneavoastra, geamurile duble ne lasand ca umezeala sa patrunda.

  Acum ca sti ce modele au acestia in ofertele lor, te poti gandi cum si unde sa iti modernizezi si sa eficientizezi cat mai bine casa.

  O casa este diferita de un apartament. Apartamentul trebuie protejat impotriva frigului doar din laterale, pe cand o casa este expusa pe toate partile de temperaturi si elemente. Asadar o izolare completa a exteriorului, dar si un sistem de ferestre si usi termopan Salamander te vor ajuta sa economisesti atat vara, cat si iarna.

  Pe langa inchiderea completa a casei te poti orienta sa iti inchizi si balconul de la etaj, pentru a-l putea folosi oricand, dar si pentru o protectie suplimentara impotriva temperaturilor exterioare.

  Pe langa balcon poti sa iti inchizi si terasa sau chiar si foisorul, pentru a avea un control mult mai bun asupra temperaturii.

  Sunt multe locuri unde le poti monta de aceea sunt si foarte preferate de toata lumea. Acestea se pot construi in functie de proiectul pe care il ai si poti alege 2 sau 3 randuri de geam pentru o protectie suplimentara. Dupa montarea lor pe balcon si terasa, te poti orienta pentru a le completa cu plase de tantari sau rulouri exterioare. Acestea te vor ajuta sa controlezi lumina puternica din timpul verii, pentru o relaxare perfecta.

  geamuri termopan termopane salamander

  geamuri termopan

  This is custom heading element

  In functie de cerintele proiectului, poti selecta dimensiunile, culorile si numarul de cercevele care ti se potrivesc cel mai bine. Datorita tehnologiei avansate cu care sunt produse profilele Salamander, exista solutii chiar si pentru fereste de foarte mari dimensiuni sau alte cerinte sofisticate.

  Deoarece ferestrele sunt un element arhitectural important, care subliniaza si sustine stilul intregului proiect, originalitatea este una dintre cerintele obligatorii de care trebuie sa tii cont. Din acest motiv, culoarea ramelor si a cercevelelor ferestrei trebuie sa fie in armonie cu restul cladirii.

  Daca ai un proiect si nu vrei sa ai batai de cap cu alegerea de geamuril termopan, termopane Salamander bluEvolution 92, suntem siguri ca putem gasi impreuna cea mai buna solutie, potrivita nevoilor si bugetului tau.