Termopane Salamander bluEvolution 92

Termopane Salamander bluEvolution 92

Nu doriți să faceți compromisuri atunci când vine vorba de confortul casei și de optimizarea consumului de energie.

Nici nu trebuie, le puteți avea pe amândoua.
Sistemul de termopane Salamander bluEvolution 92 reprezintă o nouă clasă de profile conceput având ca obiectiv principal coeficientul de transfer termic redus al ferestrei.

Sistemul de termopane Salamander  bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă.

Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă pentru casa dumneavoastra.

Salamander bluEvolution 92

Profil cu 6 camere

Garnitură mediană

Adâncime constructivă: 92 mm

până la Uw = 0,65 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

Vitrare: până la 60 mm

Protecţie fonică: până la 47 dB

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale, secundare şi oscilo-culisante in plan paralel.

Termopane Salamander bluEvolution 92
termopane salamander bluevolution 92. tamplarie salamanderjpg

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

vopsire ral termopane salamandar

Termopane Salamander bluEvolution 92

Sistemul de termopane Salamander bluEvolution 92 reuneşte o tehnologie de avangardă cu designul modern şi funcţional, creând o nouă generaţie de ferestre de primă clasă. Structura optimizată cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 92 mm asigură o protecţie termică remarcabilă şi o eficienţă energetică optimă. În combinaţie cu o lăţime vizibilă redusă de numai 118 mm, câştiguri solare datorită incidenţei crescute a luminii şi sustenabilităţii ecologice a unui material sintetic 100% reciclabil, acest sistem se încadrează în tehnologiile viitorului de la Salamander.

De ce credem ca aceste profile sunt cele mai potrivite

Intreaga gama de profile pentru termopane Salamander bluEvolution 92 este caracterizata printr-un design deosebit si modern, iar acest model se incadreaza perfect in acest standard. In plus, pe langa aspectul deosebit de placut, reprezinta si o investitie ce ofera valoare pe termen lung.

Acest profil este clasificat in concordanta cu normele PN-EN 12608 in categoria de top a profilelor PVC, respectiv clasa A.

Datorita adancimii constructive de 92mm, a proprietatilor superioare de izolare fonica si termica dar si a ranforsarilor robuste, acest sistem ofera performante de top si reprezinta una dintre cele mai avansate tehnologii in domeniul tamplariei PVC, existenta in prezent.

Cu o dimensiune a profilului exterior de minim 2.8 mm, profilele din clasa A prezinta un grad sporit de rezistenta la deformari si curbare a ramei si a cercevelelor, chiar si in cadrul ferestrelor de mari dimensiuni.

Luand in considerare toate aspectele, putem spune ca acest model a fost creat pentru a-ti fi aliat in lupta cu pierderile de caldura, reducandu-le la minim, dar si pentru a asigura o izolatie termica optima a cladirii.

Datorita inaltelor performante tehnice, aceste termopane Salamandert bluEvolution 92 contribuie semnificativ la reducerea nivelului de CO2, iar materialele de inalta calitate din care sunt realizate sunt reciclabile integral, atunci cand ferestrele sunt inlocuite.

termopane salamander bluevolution 92. tamplarie salamander

termopane salamander bluevolution 92

Investitie minima pentru valoare maxima

Printre proprietatile cele mai importante se regaseste sistemul cu sase camere, o adancime de montare de 92 mm, garnituri triple si un panou triplu de geam, precum si designul atragator.

O serie de caracteristici ce garanteaza o protectie extrem de puternica impotriva umezelii, nivel de zgomot foarte redus si pierdere minima de caldura.

Coeficientul de transfer de caldura, in cazul BluEvolution 92 este de Uf = 1.0 W/m2K. Un rezultat de exceptie, obtinut datorita caracteristicilor speciale ale profilelor.

Mai mult, datorita rezistentei inalte a profilelor, este posibila inclusiv constructia profilelor cu trei foi de geam, o performata inegalabila din punct de vedere al fiabilitatii si eficientei.

In ceea ce priveste datele tehnice ale profilelor pentru termopane Salamander BluEvolution 92, am centralizat in tabelul de mai jos cateva date importante, pentru o comparatie mai usoara cu orice alt tip de profil.

Termopane Salamnder bluEvolution 92

Fereastra potrivita pentru fiecare proiect

Intelegem perfect ca fiecare proiect are cerintele sale si stim ca acestea pot fi foarte diverse, de la design pana la culoarea profilelor termopane Salamander bluEvolution 92.

In functie de cerintele proiectului, poti selecta dimensiunile, culorile si numarul de cercevele care ti se potrivesc cel mai bine. Datorita tehnologiei avansate cu care sunt produse profilele Salamander, exista solutii chiar si pentru fereste de foarte mari dimensiuni sau alte cerinte sofisticate.

Deoarece ferestrele sunt un element arhitectural important, care subliniaza si sustine stilul intregului proiect, originalitatea este una dintre cerintele obligatorii de care trebuie sa tii cont. Din acest motiv, culoarea ramelor si a cercevelelor ferestrei trebuie sa fie in armonie cu restul cladirii.

In cazul acestui profil de la Salamander, disponibilitatea intr-o gama mare de furniruri face ca finisajele tamplariei termopan sa se poata adapta foarte usor preferintelor personale.

Laminarea profilelor se poate realiza pe ambele parti sau pe o singura parte. De exemplu, poti allege profile colorate la exterior, in timp ce in interior inconfundabilul alb Salamander poate spori luminozitatea incaperii.

Iar pentru un efect uimitor poti alege doua culori diferite pentru interiorul si exteriorul profilelor: una asortata cu interiorul casei, iar cealalta sa completeze exteriorul termopane Salamander bluEvolution 92.

Iar pentru ca la finalul lucrarilor sa stai fara griji si sa te bucuri de spatiul pe care l-ai amenajat, iti oferim 5 ani garantie pentru toate componentele termopane Salamander bluEvolution 92 si pentru montaj. Si sigur te vei bucura sa afli ca durata medie de utilizare a profilelor Salamander este de pana la 50 de ani!

Daca ai un proiect si nu vrei sa ai batai de cap cu alegerea de geamuril termopan, termopane Salamander bluEvolution 92, suntem siguri ca putem gasi impreuna cea mai buna solutie, potrivita nevoilor si bugetului tau.