Termopane Salamander bluEvolution 82

Termopane Salamander bluEvolution 82 – Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de termopane Salamander bluEvolution cu o adâncime constructivă de 82 mm.

Această gamă creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel. Termopane Salamander bluEvolution 82este adecvata mai ales pentru case pasive.

Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o etanşare optimizată termic. In combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferenţa se simte în portofel!

Construcţia inovatoare cu 6 camere şi o adâncime constructivă de 82 mm, dar şi tehnologia de etanşare sofisticată asigură o protecţie termică optimă şi cea mai bună eficienţă energetică.

Termopane Salamander bluEvolution 82 uimeşte prin capacitatea de reciclare a tuturor componentelor sistemului său în proporţie de 100%.

Termopane Salamander bluEvolution 82

Profil cu 6 camere

Etanşare falţ

Adâncime constructivă: 82 mm

până la Uw = 0,70 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel)

Protecţie fonică: până la 47 dB

Siguranţă la efracţie: până la RC 2

Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare principale şi secundare, armonice şi oscilo-culisante.

Brügmann bluEvolution 82 tamplarie salamander
termopane salamander Brugmann bluEvolution 82

Serviciul de vopsire a tamplariei din PVC furnizat de societatea noastra utilizeaza o vopsea acrilo-poliuretanica bicomponenta produsa in Elvetia de catre firma FEYCO AG. Acesta vopsea este un produs creat exclusiv in scopul vopsirii profilelor si tamplariei din PVC.

Produsul Alpocryl este utilizat pe scara larga in intreaga Europa de peste 25 de ani dupa ce a fost testat atat in laboratoarele producatorului cat si conditii reale de exploatare. Cel mai mare avantaj al vopsirii tamplariei PVC este flexibilitatea cromatica data de obtinerea oricarei nuante a standardelor de culoare RAL in laboratorul propriu. Spre deosebire de celelalte tehnologii avem posibilitatea de a vopsi profilele PVC integral (chiar si pe laturile neregulate), astfel putand raspunde prompt oricarei solicitari. Vopsitoria de PVC este solutia ideala pentru obtinerea unei tamplarii de PVC color masa sau colorata doar pe o fata.

vopsire ral termopane salamandar

Termopane Salamander bluEvolution 82

Termopane Salamander bluEvolution 82 ocupă o cotă redusă din totalul costurilor de execuție ale unei construcții, însă au o influență considerabilă asupra propriului cămin:

− Ferestrele potrivite stilistic conferă clădirii un aspect deosebit și cresc valoarea imobiliară a acesteia.
− Lumina zilei îmbunătățește atmosfera din locuință și are un efect pozitiv asupra sănătății și psihicului.
− Aportul energetic al unor ferestre cu termoizolație bună are un efect similar unei instalații de încălzire.
− Cu ajutorul unor ferestre moderne pot fi economisite între 25 și 50 % din costurile de încălzire și din încărcările de mediu și de CO2 aferente.
− Ferestrele asigură un control optim al climatului din încăperi.
− Ferestrele potrivite pot reduce riscul de pătrundere prin efracție cu 80 %.
− În regiunile urbane, poluarea fonică din exterior poate fi redusă cu până la 75 % prin montarea de ferestre adecvate.

Termopane Salamander bluEvolution 82

Termopane Salamander bluEvolution 82

Reînnoirea cu termopane salamander bluEvolution 82 din fațadele clădirilor protejate ca monument istoric este supusă unor reguli severe și necesită astfel un simț deosebit de fin pentru stil și precizia detaliilor. De aceea, proiectarea și execuția acestora cu multă atenție și grijă sunt deosebit de importante.
Special pentru renovarea de ferestre istorice oferim, cu sistemul bluEvolution 82, o gamă largă de forme, formate, elemente de compartimentare și traverse. Înlocuirea ferestrelor la clădirile vechi aduce cu sine următoarele avantaje:

− Protecție termică optimizată
− Diminuarea necesarului de energie, precum și a emisiilor de CO2
− Protecție fiabilă împotriva rafalelor de vânt și a averselor de ploaie
− Izolație fonică îmbunătățită cu termopane salamander bluEvolution 82
− Protecție eficace antiefracție
− Mentenanță facilă
− Confort locativ sporit
− O gamă largă de opțiuni de culoare și design potrivită cu structura
istorică a clădirii

 

Sistemele viitorului din fabrica Salamander. Aceasta este gama de profilue pentru termopane salamander bluEvolution 82cu o adâncime constructivă de 82 mm. Această gamă creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Iar diferenţa se simte în portofel!

Descopera si tu avantajele oferite de termopane Salamander

Daca nu doriti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba despre investitiile pe care le realizati pentru propria dumneavoastra casa si sa optati numai pentru produse de clasa superioara atunci in materie de ferestre puteti alege termopane Salamander bluEvolution 82.

Printre cele mai mari avantaje pe care le putem mentiona despre termopane Salamander bluEvolution 82 este rezistenta deosebita in timp. Gratie metodelor inovative de fabricare prin care profilul are 7 camere si cu izolatie fonica si termica veti putea sa va bucurati de ferestre de o calitate deosebita. Povestea termopane Salamander este una veche iar specialistii care sunt in spatele acestei marci de succes imbunatatesc produsele in mod constant analizand cu atentie cerintele si dorintele clientilor. In randurile care urmeaza veti descoperi avantajele care insotesc aceste termopane Salamander bluEvolution 82.

Avantajele prezentate de termopane Salamander

Eficienta energetica pe care o produc se vor vedea in special pe facturile de utilitati care in mod evident vor incepe sa fie din ce in ce mai mici. Protectia solara este una foarte buna in comparative cu alte tipuri de termopane si veti putea astfel sa va protejati de caldura dar si mobilierul din casa pentru a rezista pentru cat mai mult timp.

Despre aceste termopane Salamander bluevolution 82 putem spune ca ofera o siguranta sporita, ceea ce reprezinta un avantaj destul de mare pentru o societate care are tendinta de a fi cat mai moderna si nesigura. Se pot echipa cu sisteme eficiente antiefractie iar astfel siguranta este asigurata din plin. Alte avantaje sunt reprezentate de usurinta pe care o prezinta aceste termopane Salamander in materie de intretinere si curatare. Modelele de termopane Salamander sunt appreciate in special de proprietarii de locuinte care au ferestre cu deschideri mari dar si de toata lumea in general. Salamander este o marca ce a inteles perfect nevoile clientilor si le-a transformat in avantaje ale ferestrelor.

In nenumarate randuri, aceste termopane Salamander s-au dovedit a fi investitia cea mai inteleapta pentru persoanele care doresc calitate ridicata la preturi cat mai avantajoase.

De ce sa alegeti termopane Salamander?

Salamander inseamna calitate si inovatie. Dar si grija pentru mediul inconjurator. Acest lucru inseamna ca specialistii din spatele marcii isi petrec timpul in mod constant dezvoltand modele care sa ofere cele mai bune solutii dar sa si implementeze tehnologii capabile sa transforme viitorul in prezent.

Increderea acordata de clientii care au achizitionat termopane Salamander fac ca aceasta poveste de succes sa continue si sa se dezvolte. Prin intermediul acestei marci investitiile clientilor s-au dovedit intotdeauna rentabile si pe termen lung, asadar va invitam si pe dumneavoastra sa faceti parte din aceasta poveste de succes si sa profitati de toate avantajele pe care vi le ofera ferestrele de calitate superioara. Suntem convinsi ca nu o sa doriti sa apelati la nici o alta marca dupa ce veti descoperi cat de multe avantaje si beneficii va ofera aceste termopane Salamander.

Acum proiectele dumneavoastra de amenajari interioare pot prinde viata si dumneavoastra va veti putea bucura de intreg confortul posibil